• Посилання скопійовано

Реєстраційні послуги надаватимуться безперебійно

У Міністерстві юстиції України підписано наказ, який дозволяє виконання обов’язків з обслуговування населення району, де тимчасово відсутній державний реєстратор, на реєстраційну службу іншого району

Реєстраційні послуги надаватимуться безперебійно

У Міністерстві юстиції України підписано Наказ № 1582/5 від 01.08.2013 «Про покладання обов’язків державних реєстраторів» щодо можливості покладання виконання обов’язків з обслуговування населення території реєстраційної служби територіального управління юстиції, де тимчасово відсутній державний реєстратор, на реєстраційну службу іншого територіального управління юстиції.

Наказом дозволяється державним реєстраторам речових прав на нерухоме майно та державним реєстраторам юридичних осіб і фізичних осіб-підприємців реєстраційних служб здійснювати функції державного реєстратора іншої реєстраційної служби в межах області, коли з певних об’єктивних причин такі функції не можуть бути виконані іншими співробітниками даної реєстраційної служби.

Це дозволить забезпечити надання послуг громадянам у місцевостях, де тимчасово надання таких послуг утруднено або обсяг їх перевищує можливості реєстраційної служби.

Тож таким чином буде створено умови для безперебійного отримання населенням реєстраційних послуг.

Джерело: Міністерство юстиції

Рубрика: Держрегулювання/Підприємництво

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Підприємництво»