• Посилання скопійовано

Укрдержреєстр розглядає можливість запровадження смс-розсилки

З наступного року Державна реєстраційна служба України планує запровадити смс-розсилку повідомлень про проведення реєстраційних дій

Укрдержреєстр розглядає можливість запровадження смс-розсилки

Мова йде, в першу чергу, про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців. Про це розповів Голова Укрдержреєстру Дмитро Ворон.

«Ми сьогодні розглядаємо можливість смс-розсилки повідомлень про  стан розгляду заяв. До кінця року ми плануємо відпрацювати це питання, а з наступного року запровадимо, щоб громадянам було зручно», - зазначив Дмитро Ворона.

Нагадаємо, Укрдержреєстром ведеться постійна робота щодо розширення переліку послуг, які можна отримати через мережу Інтернет та сучасних засобів зв’язку.

Так, громадяни вже можуть скористатися послугою попереднього запису на прийом до відділів державної реєстрації актів цивільного стану в усіх регіонах України. Цим сервісом уже скористалися майже 7 тис. громадян.

Найближчим часом можливість попереднього запису на прийом через мережу Інтернет буде доступна в усіх відділах державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та відділах державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців у кожному регіоні України.

Джерело: Державна реєстраційна служба України

Рубрика: Держрегулювання/Підприємництво

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Підприємництво»