• Посилання скопійовано

Всі підприємці повинні бути включені до Єдиного держреєстру

Податківці нагадують, що усі діючі підприємці, створені та зареєстровані до 01.07.2004 року, відомості про яких не включені до ЄДР, зобов'язані подати держреєстратору реєстраційну картку для включення відомостей про них

Всі підприємці повинні бути включені до Єдиного держреєстру

Законом України від 25.03.2014 р. №1155-VII внесено зміни до Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців» від 15.05.2003 року №755-IV, згідно з якими усі діючі юридичні особи та фізичні особи-підприємці, створені та зареєстровані до 1 липня 2004 року, відомості про яких не включені до Єдиного державного реєстру, зобов'язані подати держреєстратору реєстраційну картку для включення відомостей про них до Єдиного державного реєстру.

Держреєстратор після отримання такої реєстраційної картки зобов'язаний включити відомості про таких суб’єктів до Єдиного державного реєстру та видати їм виписку з ЄДР.

Закон набере чинності з дня, наступного за днем його опублікування (готується до друку в «ОВУ» від 11.04.2014 р. №28).

Джерело: ГУ ДФС у Львівській області

Рубрика: Держрегулювання/Підприємництво

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Підприємництво»