• Посилання скопійовано

Міндоходів роз'яснило порядок реєстрації кримських підприємців в іншому регіоні

Міністерство доходів надало роз'яснення щодо сплати податків фізособами-підприємцями, які зареєстровані в АР Крим, м. Севастополі та змінили місце проживання

Міндоходів роз'яснило порядок реєстрації кримських підприємців в іншому регіоні

Міндоходів повідомило, що суб'єкти господарювання, які зареєстровані на території АР Крим та в м. Севастополі, для зміни свого місцезнаходження/місця проживання мають право звернутися до будь-якого державного реєстратора України поза межами АР Крим та м. Севастополя.

Для проведення зазначеної реєстрації підприємцю слід подати державному реєстратору:

- заповнену реєстраційну картку на проведення державної реєстрації змін до відомостей про фізичну особу — підприємця;

- документ, що підтверджує сплату реєстраційного збору за державну реєстрацію змін до відомостей про фізичну особу — підприємця.

При цьому слід зазначити, що документи, які подаються для проведення державної реєстрації змін до відомостей про фізичну особу - підприємця, можуть надаватись особисто, надсилатися поштою або шляхом видачі їх під розписку за зверненням уповноважених представників суб'єктів господарювання щодо обов'язковості подальшої передачі державному реєстратору за новим місцем проживання фізичних осіб - підприємців.

Cтрок державної реєстрації фізичної особи - підприємця не повинен перевищувати два робочих дні з дати надходження документів для проведення державної реєстрації фізичної особи - підприємця (Лист Міндоходів від 31.03.2014 р. № 1912/І/99-98-17-02-02-14).

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Підприємництво

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Підприємництво»