• Посилання скопійовано

Київські та Вінницькі підприємці зможуть реєструватись незалежно від місця проживання

Запроваджено пілотний проект щодо подання документів для проведення реєстрації підприємців, місцезнаходженням/місцем проживання яких є Вінницька та Київська області

Київські та Вінницькі підприємці зможуть реєструватись незалежно від місця проживання

Мін’юст наказом від 25.07.2014 р. № 1218/5 запровадив  пілотний  проект щодо подання документів для проведення реєстраційних дій щодо юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців, місцезнаходженням/ місцем проживання яких є Вінницька та Київська області, незалежно від їх місцезнаходження/місця проживання у межах цих областей.

Вимоги цього Тимчасового порядку не поширюються на випадки подання документів для проведення реєстраційних дій поштовим відправленням та електронним документом, а також видачу дублікатів установчих документів.

Доступ заявника до інформації про результати надання адміністративної послуги забезпечується через офіційний веб-сайт розпорядника Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців та веб-сайт технічного адміністратора шляхом пошуку та перегляду інформації за одним з критеріїв пошуку:

1) для юридичної особи – найменування юридичної особи або ідентифікаційний код юридичної особи;

2) для фізичної особи – підприємця – прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи – підприємця або реєстраційний номер облікової картки платника податку (серія та номер паспорта – для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган доходів і зборів і мають відмітку в паспорті про право здійснювати платежі за серією та номером паспорта).

 

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Підприємництво

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Підприємництво»