• Посилання скопійовано

Реєстрація вінницьких та київських підприємців - без прив'язки до місця

Відтепер підприємства та підприємці Вінницької та Київської областей можуть подавати документи на реєстрацію, незалежно від їх місцезнаходження (проживання) у межах цих областей

Реєстрація вінницьких та київських підприємців - без прив'язки до місця

У Вінницькій та Київській областях запроваджено пілотний проект щодо подання документів для проведення реєстраційних дій щодо юросіб та фізосіб – підприємців, місцезнаходженням/місцем проживання яких є Вінницька та Київська області, незалежно від їх місцезнаходження/місця проживання у межах цих областей.

Цей проект впроваджено згідно з наказом Міністерства юстиції України від 25.07.2014 р. № 1218/5 «Про запровадження пілотного проекту щодо подання документів для проведення реєстраційних дій щодо юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців, місцезнаходженням/місцем проживання яких є Вінницька та Київська області, незалежно від їх місцезнаходження/місця проживання у межах цих областей».

У рамках зазначеного пілотного проекту заявники отримують можливість:

  • подавати документи для проведення реєстраційних дій щодо юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців, місцезнаходженням/місцем проживання яких є Вінницька та Київська області, незалежно від їх місцезнаходження/місця проживання у межах цих областей;
  • доступу до інформації про результати надання адміністративної послуги через офіційний веб-сайт Державної реєстраційної служби України та Державного підприємства «Інформаційно-ресурсний центр» шляхом пошуку та перегляду інформації за найменуванням або ідентифікаційним кодом юридичної особи, прізвищем, ім’ям, по батькові фізичної особи – підприємця або реєстраційним номером облікової картки платника податку (або серією та номером паспорта – для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган доходів і зборів і мають відмітку в паспорті про право здійснювати платежі за серією та номером паспорта).

Звертаємо Вашу увагу! Пілотний проект не поширюються на випадки подання документів для проведення реєстраційних дій поштовим відправленням та електронним документом, а також видачу дублікатів установчих документів.

Адреси реєстраційних служб територіальних органів Міністерства юстиції України Вінницької області >>>

Адреси реєстраційних служб територіальних органів Міністерства юстиції України Київської області >>>

Джерело: Державна реєстраційна служба України

Рубрика: Держрегулювання/Підприємництво

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Підприємництво»