• Посилання скопійовано

З 1 березня знов подорожчає електроенергія

Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері енергетики (НКРЕ), затвердила роздрібні тарифи енергопостачальних компаній на електроенергію на березень 2012 року. Згідно з постановою НКРЕ від 24.02.2012 р. №187 тарифи для споживачів першого класу напруги дещо збільшаться, повідомляє УНН.

Роздрібні тарифи для споживачів 1-го класу напруги з 1 березня становитимуть 72,62 коп. за 1 кВт-год (без ПДВ), для споживачів 2-го класу напруги — 93,02 коп. за 1 кВт-год (без ПДВ).

Таким чином, роздрібні тарифи для споживачів 1-го класу напруги в наступному місяці зростуть на 4% порівняно з тарифами, що діють у лютому, для споживачів 2-го класу напруги — на 3,8%.

 

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»