• Посилання скопійовано

Сільгоспвиробникам передбачено дотації у 732 млн грн за молоко та м’ясо

Державним бюджетом на 2012 рік передбачено 732 мілліонів гривень для державної підтримки галузі тваринництва, зокрема шляхом виплати дотації за реалізовані молоко і м’ясо.

Також передбачається спрямувати на підтримку галузі тваринництва частину видатків за бюджетною програмою «Фінансова підтримка заходів в агропромисловому комплексі».

На сьогодні Мінагрополітики за дорученням Уряду завершує підготовку механізму використання бюджетних коштів із зазначеною метою, який найближчим часом буде розглянуто на засіданні Кабінету Міністрів.

Крім того, відповідно до Закону України від 22 грудня 2011 р. №4268 «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо підтримки сільськогосподарських товаровиробників», з 1 січня 2012 р. переробне підприємство суму ПДВ, перераховану на спеціальний рахунок, використовує тільки для виплати сільськогосподарським товаровиробникам компенсації за продані ними молоко і м’ясо у живій вазі.

 

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»