• Посилання скопійовано

Проект про Держбюджет на 2013 рік обговорюється Верховною Радою

У четвер Верховна Рада планує в цілому розглянути проект державного бюджету на 2013 рік

Проект про Держбюджет на 2013 рік обговорюється Верховною Радою

У вівторок, 4 грудня, відбулося пленарне засідання ВРУ, де було винесено на обговорення прийняття законопроекту про Держбюджет на 2013 рік 

А. Мярковський поінформував про те, що у проекті Державного бюджету на 2013 рік встановлений прожитковий мінімум на одну особу в розрахунку на місяць з 1 січня - 1108 гривень і до кінця року - 1176 гривень. Передбачене також зростання інших соціальних стандартів.

Доповідач зазначив, що законопроектом у 2013 році пропонується принципово новий підхід у використанні коштів на інвестиційні видатки, передбачається спрямування коштів на інші пріоритетні видатки.

Голова Комітету з питань бюджету Валерій Баранов повідомив, що Комітет не мав можливості проаналізувати текст законопроекту і показники державного бюджету та надати належну оцінку стану врахування положень і основних напрямків бюджетної політики та відповідності Бюджетному кодексу.

Враховуючи це, підготовлено проект постанови про особливості процедури розгляду і прийняття проекту закону про Державний бюджет на 2013 рік. Зокрема, враховуючи обмеженість часу, пропонується така процедура: народні депутати розглядають законопроект та подають свої пропозиції до Комітету з питань бюджету не пізніше 12 години 5 грудня. Комітет за участю уповноважених представників уряду готує пропозиції до законопроекту та подає їх на розгляд Верховної Ради 6 грудня. "Верховна Рада у четвер розглядає та приймає законопроект", - зазначив голова Комітету.

Нагадуємо, що проект Держбюджету на 2013 рік було подано до ВРУ 3 грудня >>

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»