• Посилання скопійовано

Заповнювати заяву у сфері держреєстрації прав на нерухомість можна не тільки синьою ручкою

Підписано наказ, згідно з яким заповнення заяви у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень тепер можливе за допомогою загальноприйнятих технічних засобів

Заповнювати заяву у сфері держреєстрації прав на нерухомість можна не тільки синьою ручкою

Міністр юстиції України Олена Лукаш підписала наказ «Про внесення змін до наказу Міністерства юстиції України від 17 квітня 2012 року № 595/5», згідно з яким заповнення заяви у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень тепер можливе за допомогою загальноприйнятих технічних засобів.

Існуючі до цього часу обмеження щодо заповнення таких заяв лише ручкою синього кольору ускладнювали процес реєстрації, забирали у людей більше, ніж потрібно, часу, могли спричинювати неточності та певні розбіжності у таких вкрай важливих операціях, як реєстрація майнових прав.

Відтак за допомогою цього Наказу процес державної реєстрації прав зроблено сучасним та цивілізованим.

Джерело: Міністерство юстиції

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»