• Посилання скопійовано

Рада може розглянути проект Кодексу з процедур банкрутства у жовтні

Очікується, що прийняття кодексу суттєво покращить позиції України у рейтингу "Doing Business"

Рада може розглянути проект Кодексу з процедур банкрутства у жовтні

Верховна рада України може розглянути проект Кодексу з процедур банкрутства у жовтні. Про це заявив голова комітету з питань економічної політики Андрій Іванчук, передає інформаційне управління Апарату ВР.

Нардеп нагадав, що парламент прийняв у першому читанні Кодекс України з процедур банкрутства. За його словами, до проекту на стадії другого читання  надійшло більше 1300 поправок від суб’єктів законодавчої ініціативи, більшість з них була врахована.

Голова комітету зазначив, що кодекс готовий до другого читання, але було вирішено не поспішати, оскільки будь-який закон потребує подальшої імплементації.

"Я хотів би… щоб ми протягом тижня-двох доопрацювали законопроект. У мене є такий план, думаю, що він абсолютно реалістичний - на першому пленарному тижні жовтня ми будемо на засіданні комітету затверджувати остаточну редакцію кодексу. І на другому пленарному тижні жовтня нам вдасться провести законопроект у сесійній залі", - зазначив Іванчук.

Очікується, що прийняття кодексу суттєво покращить позиції України у рейтингу "Doing Business".

"Прийняття законопроекту суттєво покращить наші позиції у рейтингу "Doing Business", як у частині відновлення платоспроможності, так і в загальному рейтингу, а це інвестиційний клімат, імідж нашої країни. Саме тому така велика увага приділяється даному законопроекту", - підкреслив голова комітету.

***

Читайте також:

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»