• Посилання скопійовано

Видавати дозволи на перевезення буде Укртрансінспекція

Уже визначено перелік пунктів видачі дозволів управлінь Укртрансінспекції

З 1 вересня 2012 року дозвільні документи для здійснення перевезення пасажирів і вантажів у міжнародному сполученні оформлятиме і видаватиме Укртрансінспекція. Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.
Зокрема, вже визначено перелік пунктів видачі дозволів управлінь Укртрансінспекції в Києві, Севастополі, Криму, на Закарпатті і Волині, у Вінницькій, Донецькій, Житомирській, Львівській, Одеській, Харківській, Чернігівській і Чернівецькій областях.
Таким чином, повністю завершено передачу функцій видачі дозволів автоперевізникам для здійснення міжнародних перевезень від СМАП до Укртрансінспекції.
Плата за видачу дозвільних документів на здійснення міжнародних автоперевезень стягуватиметься відповідно до постанови уряду від 9 червня 2011 року №929 «Деякі питання надання Державною інспекцією з безпеки на наземному транспорті, Державною авіаційною службою, Державною інспекцією з безпеки на морському та річковому транспорті, Державним агентством з туризму та курортів і капітанами морських торговельних портів платних адміністративних послуг».

Джерело: ЛIГАБiзнесIнформ

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»