• Посилання скопійовано

Уряд вніс зміни до ліцензійних умов для туроператорів

Перелік підтвердних документів, що додаються до заяви про отримання ліцензії, доповнено документом, який підтверджує відсутність контролю за діяльністю субʼєкта господарювання резидентами держав, що здійснюють збройну агресію проти України

Уряд вніс зміни до ліцензійних умов для туроператорів

Кабмін постановою від 10.01.2023 р. №22 вніс зміни до Ліцензійних умов провадження туроператорської діяльності. Про це повідомив Т. Мельничук.

Він зазначив, що перелік підтвердних документів, що додаються до заяви про отримання ліцензії, доповнено документом, який підтверджує відсутність здійснення контролю за діяльністю субʼєкта господарювання резидентами держав, що здійснюють збройну агресію проти України.

Також передбачено, що туроператор на своєму вебсайті зобовʼязаний, поміж іншого, розмістити у довільній формі інформацію про дату та номер рішення про видачу ліцензії на провадження туроператорської діяльності. 

Строк, протягом якого ліцензіати подають до органу ліцензування документи, передбачені старими Ліцензійними умовами провадження туроператорської діяльності, становить чотири місяці з дня набрання чинності цією постановою.

Ця постанова набере чинності з дня її опублікування.

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»