• Посилання скопійовано

Як отримати дозвіл на використання потужностей виробництва харчової продукції?

Для отримання дозволу необхідно оформити заяву та подати її у ЦНАП або надіслати поштою, або зареєструвати в «Дії». Якщо потужність відповідає вимогам харчового законодавства, то СГ через 15 днів після проведення інспектування отримає дозвіл

Як отримати дозвіл на використання потужностей виробництва харчової продукції?

Мінагрополітики спільно з EU4SaferFood продовжує інформувати виробників харчових продуктів про зміни в харчовому законодавстві.

Наразі пропонуємо до ознайомлення перелік потужностей, яким потрібен експлантаційний дозвіл, а також покроковий алгоритм його отримання.

Зокрема, необхідно оформити заяву та подати її у ЦНАП або надіслати поштою, або зареєструвати в «Дії». Якщо потужність відповідає вимогам харчового законодавства, то підприємець через 15 днів після проведення інспектування отримає дозвіл.

Більше корисних інфографік тут.

Довідково: EU4SaferFood – проєкт Європейського Союзу, який допомагає Україні вдосконалити систему контролю у сфері безпечності харчових продуктів, здоров’я та благополуччя тварин, який допомагає Міністерству аграрної політики та продовольства України та Державній службі України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів. Зокрема, у розробці та впровадженні ключових реформ на основі права ЄС у сферах безпечності харчових продуктів, здоров'я та благополуччя тварин, а також фітосанітарії; вдосконаленні української системи державного контролю у цих сферах для забезпечення узгодженості зі стандартам ЄС.

Джерело: Прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»