• Посилання скопійовано

Держкомпідприємництво ліквідують

Бродському і його співробітникам покладається півмільйона гривень цілком законних відступних

Держкомпідприємництво ліквідують

Кабмин инициирует ликвидацию Государственного комитета по регуляторной политике и предпринимательству и просит Раду выделить на эти цели из бюджета 547 800 гривен. Деньги потратят на разнообразные выплаты сотрудникам комитета.

«Средства будут направлены на выплату обязательных платежей по заработной плате, на денежную помощь в размере 10 окладов по выходу государственных служащих на пенсию, на компенсацию неиспользованных ежегодных и дополнительных отпусков при увольнении, а также на выплаты по решению судов и по договорам гражданско-правового характера», — говорится в пояснительной записке к законопроекту №11444, обнародованном на сайте Верховной рады.

Как следует из пояснительной записки к законопроекту №11444, затребованные суммы будут взяты из средств, предусмотренных на проведение переписи населения.

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»