• Посилання скопійовано

Нова система держреєстрації прав: звертаємось за консультаціями

Створено гарячі лінії для громадян з роз`яснення питань державної реєстрації прав на нерухоме майно

Нова система держреєстрації прав: звертаємось за консультаціями

Як відомо, з 1 січня в Україні з метою офіційного визнання і підтвердження державою фактів виникнення, переходу або припинення прав на нерухоме майно, обтяження таких прав запроваджується нова система державної реєстрації прав.

У зв'язку з цим, в Україні створено низку гарячих ліній для проведення роз’яснювальної роботи з питань діяльності органів державної реєстрації прав, оперативного надання консультацій та роз’яснень норм законодавства з питань державної реєстрації речових прав на нерухоме майно усім зацікавленим фізичним та юридичним особам. Такі гарячі лінії функціонуватимуть у місті Києві, а також у кожній області.

Контактні телефони для отримання консультацій дивіться тут >>

На підставі: Міністерство юстиції

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»