• Посилання скопійовано

Інформацію про землі в Києві внесли в кадастрову карту

Дані про усі земельні ділянки у місті Києві, на які оформлені права, відображено на публічній кадастровій карті

Інформацію про землі в Києві внесли в кадастрову карту

Про це повідомила прес-служба Державного агентства земельних ресурсів.

За даними Держземагентства, кількість таких земель становить понад 53 тис. ділянок. Відтепер громадяни мають вільний доступ до публічної інформації про землі столиці.

За ініціативою Держземагентства Київська міська рада своїм рішенням 29 грудня 2012 року передала органам земельних ресурсів дані про земельні ділянки, на які посвідчено права (власність, постійне користування та діюча оренда).

Нагадаємо, що з 1 січня 2013 року врегульовано реєстрацію земельних ділянок в місті Києві - замість Київзему при КМДА реєстрація здійснюється головним управлінням Держземагентства у м. Києві (за адресою м. Київ, вул. Дехтярівська, 51).

Держземагентство щоденно поновлює та актуалізує дані про земельні ділянки в межах України на публічній кадастровій карті.

Джерело: Gazeta.ua

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»