• Посилання скопійовано

Укрдержреєстр відкриє четвертий підрозділ для реєстрації прав на нерухоме майно у Києві

Четвертий підрозділ Державної реєстраційної служби України, де здійснюватиметься реєстрація прав на нерухоме майно, відкриється найближчим часом у столиці

Укрдержреєстр відкриє четвертий підрозділ для реєстрації прав на нерухоме майно у Києві

«Ми постійно працюємо над покращенням роботи із громадянами. Так, на останній сесії Київради Укрдержреєстру було передане приміщення на вулиці Трьохсвятительській, де раніше знаходилося БТІ. Зараз там проводяться ремонтні роботи і вже за 2-3 тижні плануємо відкриття», - відзначив голова Укрдержреєстру Дмитро Ворона.

У новому приміщенні, площею майже 100 квадратних метрів, працюватимуть два вікна для роботи із громадянами. При цьому, відділення зможе приймати до 100 заяв від відвідувачів на день.

Варто відзначити, що загалом три столичних підрозділи Державної реєстраційної служби приймають від 500 до 600 заяв від громадян на день.

Підрозділи знаходяться за адресами: пр. Повітрофлотський, 76-г, пр. Бажана, 7-є, вул. Верхній Вал, 32.

Джерело: Державна реєстраційна служба України

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»