• Посилання скопійовано

До кінця року Укрдержреєстр встановить електронні черги

У реєстраційних службах найбільших міст України будуть встановлені електронні системи керування чергою

До кінця року Укрдержреєстр встановить електронні черги

Про це розповів Голова Державної реєстраційної служби України Дмитро Ворона.

«Ми покращуємо умови і робимо наші послуги більш доступними для громадян. Наступний наш крок – це встановлення обладнання для електронної черги. Навіть якщо до нас одночасно прийшло багато людей, вони будуть знати, за ким вони, скільки часу їм потрібно, до якого оператора звертатися», - зазначив Дмитро Ворона.

Він також додав, що вже до кінця нинішнього року планується встановити обладнання в усіх великих містах України. Загалом це буде близько 180 комплектів.

Нагадуємо, 21 серпня у столиці в приміщенні Бюро технічної інвентаризації за адресою вул. Трьохсвятительська, 4-в відкриється п’ятий підрозділ реєстраційної служби Головного управління юстиції в місті Києві, де здійснюватиметься реєстрація речових прав на нерухоме майно.

П’яте відділення стане першим у столиці, де працюватиме електронна система керування чергою. 

Джерело: Державна реєстраційна служба України

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»