• Посилання скопійовано

Строк реєстрації неприбуткових установ та організацій у Реєстрі подовжено

Нещодавно ухваленим законопроектом №5368 подовжено строк формування нового Реєстру неприбуткових установ та організацій до 1 липня 2017 року

Строк реєстрації неприбуткових установ та організацій у Реєстрі подовжено

21 грудня 2016 року Верховною Радою України прийнято законопроект №5368 "Про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо покращення інвестиційного клімату в Україні)", яким подовжено строк формування нового Реєстру неприбуткових установ та організацій до 1 липня 2017 року.

 

Таким чином, громадські організації, які станом на 01.01.2017 року не приведуть свої установчі документи у відповідність до п. 133.4 ПКУ не підлягають виключенню з Реєстру неприбуткових установ та організацій.

 

Звертаємо увагу, що до 1 липня 2017 року неприбуткові установи та організації мають привести свої установчі документи у відповідність до вимог п. 133.4 ПКУ та надати перелік документів, визначений постановою КМУ "Про затвердження Порядку ведення Реєстру неприбуткових установ та організацій, включення неприбуткових підприємств, установ та організацій до Реєстру та виключення з Реєстру" від 13.07.2016 року № 440, до контролюючого органу для включення до нового Реєстру неприбуткових установ та організацій.

Читайте також: Податкова реформа-2017: прийнято в цілому законопроект №5368!

Джерело: Всеукраїнське об'єднання малого і середнього бізнесу «Фортеця»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»