• Посилання скопійовано

Мораторій на перевірки Держпраці в зоні АТО пропонують скасувати

Оприлюднено законопроект "Про внесення зміни до статті 3 Закону України «Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції »(щодо вдосконалення державного контролю за дотриманням законодавства про працю)"

 Мораторій на перевірки Держпраці в зоні АТО пропонують скасувати

Держпраці на своєму офіційному сайті оприлюднила проект Закону "Про внесення зміни до статті 3 Закону України "Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції"(щодо вдосконалення державного контролю за дотриманням законодавства про працю)".

Дію введеного Законом "Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції" мораторію на проведення перевірок підприємств в зоні АТО запропоновано не поширювати на здійснення заходів державного нагляду і контролю органами і посадовими особами, уповноваженими здійснювати державний нагляд (контроль) за дотриманням законодавства про працю та зайнятість населення (Держпраці).

 

Джерело: Державна служба з питань праці

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»