• Посилання скопійовано

Хто за що відповідає в ДФСУ? Оприлюднено наказ про розподіл обов'язків керівництва ДФС

Новим наказом ДФС від 13.07.2018 р. № 451 розподілено обов'язки за підрозділами головного податкового органу між в.о. голови ДФС М. Продана, першим його заступником та двома в.о. його заступника

Хто за що відповідає в ДФСУ? Оприлюднено наказ про розподіл обов'язків керівництва ДФС

Новим наказом ДФС від 13.07.2018 р. №451 розподілено обов'язки за підрозділами головного податкового органу між в.о. голови ДФС М. Продана, першим його заступником та двома в.о. його заступника. З текстом Наказу №451 можна ознайомитися на сторінці податкового блогу Ольги Германової у Facebook. А от зі складом керівництва ДФС - тут.

Зверніть увагу, цим же Наказом №451 також встановлено порядок заміни у разі відсутності керівництва ДФС: в.о. Продан М.В. - Білан С.В, Білан С.В - в.о. Продан М.В, Бамбізов Є.Є. - Кривіцький В.Б.,  Кривіцький В.Б. -  Бамбізов Є.Є. 

Нагадаємо, що нових керівників ДФС ще 4 липня представив В. Гройсман на нараді, яка відбулась в ДФС за участі в.о. Міністра фінансів О. Маркарової та в.о. голови ДФС М. Продана. Керувати ДФС за податковим напрямом було призначено Євгена Бамбізов – начальника Офісу великих платників податків ДФС, за митним напрямом - Віктора Кривіцького – начальника Волинської митниці ДФС. Про це ми розповідали тут.  

І ось наразі вже є внутрішній наказ №451 ДФС щодо практичного запровадження цього розподілу повноважень.

Цей розподіл знадобиться платникам податків для листування з ДФС. Зокрема, для підготовки та надіслання ДФС запиту з метою отримання індивідуальної податкової консультації, складання звернень, подання скарг з деяких питань, а також для прийняття участі у письмових громадських обговореннях проектів ві ДФС. 

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»