• Посилання скопійовано

Бюджетникам пропонують спростити передачу брухту дорогоцінних металів на переробку

Оприлюднено проект постанови КМУ «Про внесення зміни до пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 18 жовтня 1993 р. №863 та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України»

Бюджетникам пропонують спростити передачу брухту дорогоцінних металів на переробку

16 липня 2019 року Мінфін оприлюднив проект постанови КМУ "Про внесення зміни до пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 18 жовтня 1993 р. №863 та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України" (завантажити).

Перелік постанов КМУ, які пропонують скасувати (завантажити).

Прийняття цього проекту дасть змогу привести акти Уряду, які регулюють питання переробки відходів і брухту, що містять дорогоцінні метали і дорогоцінне каміння, у відповідність до законодавства, актуалізувати їх відповідно до сучасних умов ведення бізнесу на ринку дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння. Все це відповідно сприятиме зменшенню адміністративного втручання у діяльність суб’єктів господарювання.

Зокрема, проектом запропоновано встановити, щоб підприємства, установи та організації, що утримуються за рахунок коштів державного та місцевих бюджетів, митниці, військові частини забезпечували збирання, облік і здавання відходів та брухту, що містять дорогоцінні метали і дорогоцінне каміння, для переробки суб’єктам господарювання, які мають відповідні технологічні можливості з переробки відходів і брухту, що містять дорогоцінні метали, або рекуперації дорогоцінного каміння.

Зауваження та пропозиції до проекту можна надавати протягом 20 робочих днів з дня його оприлюднення у письмовій та/або електронній формі за адресою: Міністерство фінансів України, 01008, м. Київ-8, вул. Грушевського, 12/2, e-mail: sergiyko@minfin.gov.ua 

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»