• Посилання скопійовано

Уряд оновив порядок проведення інвентаризації земель

До Порядку проведення інвентаризації земель внесено новий об’єкт інвентаризації — земельні ділянки, на яких розміщені меліоративні мережі або їх складова частина (складові частини)

Уряд оновив порядок проведення інвентаризації земель
Тарас Мельничук у своєму Телеграм-каналі навів результати засідання КМУ 5 серпня. Зокрема, КМУ внесено зміни до Порядку проведення інвентаризації земель, якими уточнено новий об’єкт інвентаризації земель - земельні ділянки, на яких розміщені меліоративні мережі або їх складова частина (складові частини).
Визначено також перелік відомостей, які зазначаються на робочому та зведеному інвентаризаційних планах у разі, коли об’єктом інвентаризації земель є земельні ділянки, на яких розміщені меліоративні мережі або їх складова частина (складові частини).
Окреслено, що підставою для проведення інвентаризації зазначених земель є договір, укладений між організацією водокористувачів та розробником документації із землеустрою.
Ці зміни затверджені Постановою КМУ від 05 серпня 2022 р. № 866. З текстом постанови можна ознайомитися тут.

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»