• Посилання скопійовано

Нарешті в Е-кабінеті розміщено всі дані щодо сплачених податків та ЄСВ

ДПС занесла всі суми сплачених податків та ЄСВ в Е-кабінет

Нарешті в Е-кабінеті розміщено всі дані щодо сплачених податків та ЄСВ

ДПСУ нагадує, що з 1 січня 2021 року введені в дію нові бюджетні рахунки у розрізі територіальних громад для зарахування надходжень до бюджету та небюджетні рахунки для зарахування єдиного внеску.

Станом на 24 лютого 2021 року податковими органами забезпечено рознесення платежів день-у-день у повному обсязі датою фактичного перерахування та їх відповідне відображення в Електронному кабінеті.

Зазначаємо, що відповідно до норм п. 52-1 підрозділу 10 розд. ХХ ПКУ пеня та штрафні санкції не застосовуються за порушення податкового законодавства, вчинені у період дії карантину.

Інформація щодо нових реквізитів бюджетних та небюджетних рахунків розміщена в електронному кабінеті платників, на вебпорталі ДПС у рубриці «Бюджетні рахунки» та в Центрах обслуговування платників.

***

Читайте також: Чому в Е-кабінеті несвоєчасно відображаються дані про сплату податків: роз'яснює ДПС

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»