• Посилання скопійовано

Податки у 2024 році не підвищуватимуть, — Шмигаль

Прем’єр-міністр Д. Шмигаль наголосив, що податки для бізнесу порівняно з 2021 роком не зростатимуть у 2024 році. За його словами, попри війну і всі складнощі влада вирішила таким чином підтримати приватний сектор, який є основою економіки

Податки у 2024 році не підвищуватимуть, — Шмигаль

Програми підтримки бізнесу у 2024 році будуть продовжені. Про це зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання Уряду 10 листопада.

«Продовжуємо успішні програми підтримки підприємців і запускаємо нові. 18 млрд грн піде на програму пільгових кредитів «5-7-9». Надання грантів на розвиток бізнесу — 1,4 млрд грн. Підтримка великих інвестиційних проектів — 3 млрд грн. Підтримка внутрішнього попиту на українські товари та послуги — 3 млрд грн. Компенсації витрат за гуманітарне розмінування земель — 2 млрд грн. Розвиток індустріальних парків — 1 млрд грн. Компенсація при купівлі техніки українського виробництва — 1 млрд грн», — сказав Денис Шмигаль.

Також буде продовжена програма єОселя, яка стимулюватиме будівельний сектор.

Прем’єр-міністр окремо наголосив, що податки для бізнесу порівняно з 2021 роком не зростатимуть: «Попри війну і всі складнощі розуміємо, що маємо підтримати приватний сектор, бо це основа економіки».

 

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»