• Посилання скопійовано

Завтра останній день сплати авансового внеску з податку на нерухомість юрособами

Останній днем сплати авансового внеску з податку на нерухомість юридичними особами за IV квартал 2013 року – 29 січня 2014 року

Завтра останній день сплати авансового внеску з податку на нерухомість юрособами

Юридичні особи сплачують податок на нерухоме майно,  відмінне від земельної ділянки, авансовими внесками щокварталу до 30 числа місяця, що настають за звітним кварталом. Тобто, останнім днем сплати авансового внеску з податку на нерухомість юридичними особами за IV квартал 2013 року – 29 січня 2014 року.

Нагадуємо, сума авансових внесків відображається в річній податковій декларації, яка подається до 20 лютого звітного року. Таким чином, останній день подання декларації з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки платниками податку-юридичними особами – 19 лютого 2014 року.

Порядок обчислення та сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, визначено ст. 265 Податкового кодексу України від 2 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями. 

Джерело: Міністерство доходів і зборів України

Рубрика: Оподаткування/Інші податки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інші податки»