• Посилання скопійовано

Податок на виведений капітал буде запроваджено для компаній з обігом нижче 200 млн грн, - Маркарова

Повне введення ПнВК для всіх категорій дійсно призведе до втрат бюджету. Тому Мінфін працює над фіскально-нейтральною моделлю податку та планує його ввести для тих компаній, у яких обіг не більше 200 млн грн

Податок на виведений капітал буде запроваджено для компаній з обігом нижче 200 млн грн, - Маркарова

Міністерство фінансів розробляє модель введення податку на виведений капітал (ПнВК) для компаній з обігом не більше 200 млн грн, повідомила в.о. міністр фінансів Оксана Маркарова.

«Повне введення ПнВК для всіх категорій дійсно призведе до втрат бюджету, це очевидно, ми порахували. Тому ми працюємо над фіскально-нейтральною моделлю для тих компаній, у яких обіг не більше 200 млн грн», - сказала вона в інтерв'ю виданню "Корреспондент", зазначивши при цьому, що такі компанії становлять 97-98% всіх компаній в країні.

За її словами, заміна податку на прибуток податком на виведений капітал - це позиція президента.

«Ми на фінальній стадії, знаходимо порозуміння з нашими міжнародними партнерами», - наголосила вона.

***

Читайте також: Податок на виведений капітал буде вводитися поетапно, — Южаніна

 

Джерело: Інтерфакс-Україна

Рубрика: Оподаткування/Інші податки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інші податки»