• Посилання скопійовано

На яку адресу ДПС надсилає фізособам ППР про сплату земельного податку та орендної плати?

ДПС надсилає ППР про сплату земельного податку й орендної плати за земельні ділянки державної та/або комунальної власності на податкові адреси (адреси проживання) фізосіб

На яку адресу ДПС надсилає фізособам ППР про сплату земельного податку та орендної плати?

Податківці у підкатегорії 111.05 ЗІР підкреслили, що контролюючі органи надсилають податкові повідомлення-рішення (далі – ППР) про сплату земельного податку й орендної плати за земельні ділянки державної та/або комунальної власності на податкові адреси (адреси проживання) фізичних осіб.

Фізичним особам, які подали заяву про бажання отримувати документ через електронний кабінет, ППР надсилаються контролюючими органами в електронний кабінет з одночасним надісланням фізичним особам на їх електронні адреси інформації про вид документа, дату та час його надіслання в електронний кабінет. При цьому у разі неотримання контролюючим органом квитанції про доставку ППР в електронний кабінет протягом двох робочих днів з дня його надіслання ППР у паперовій формі надсилається за податковою адресою (адресою проживання) фізичної особи рекомендованим листом з повідомленням про вручення.

Інформацію, необхідну контролюючим органам для обчислення і справляння плати за землю, зокрема місце проживання землевласника або землекористувача, надають Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру та Міністерство юстиції України.

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Оподаткування/Інші податки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інші податки»