• Посилання скопійовано

Ідентифікаційний код можна отримати незалежно від реєстрації місця проживання

Фізособи можуть отримати право як реєструватися в Державному реєстрі фізичних осіб — платників податків, так і отримувати інформацію з цього реєстру незалежно від реєстрації їхнього місця проживання або перебування

Про це «Судово-юридичній газеті» повідомили в прес-службі Держкомпідприємництва.
Держкомпідприємництва погодив відповідний Наказ Мінфіну «Про затвердження Положення про реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб — платників податків».
Документ розроблено Державною податковою службою України на виконання доручення Президента України про забезпечення реалізації права фізичних осіб на присвоєння ідентифікаційного номера незалежно від реєстрації їхнього місця проживання або перебування чи відсутності реєстрації.
Цей нормативно-правовий акт у разі його прийняття передбачає:
— підвищення рівня обслуговування фізосіб;
— зменшення строку реєстрації фізосіб у Державному реєстрі;
— встановлення нового строку видачі картки платника податків і довідок про зміну реєстраційного номера облікової картки платника податків.

Джерело: Судово-юридична газета

Рубрика: Оподаткування/ПДФО

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДФО»