• Посилання скопійовано

Скільки ПДФО сплатили великі платники у грудні 2023 року?

Платники Центрального управління протягом грудня 2023 року спрямували до загального фонду держбюджету 2,9 млрд грн ПДФО із заробітної плати. Порівняно з показником 2022 року надходження ПДФО зросли в 1,4 раза

Скільки ПДФО сплатили великі платники у грудні 2023 року?

Центральне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків звертає увагу, що податок на доходи фізичних є вагомим інструментом формування дохідної частини місцевих бюджетів України. У структурі надходжень він займає топові позиції, а надходження від великих платників складають левову частку цього збору.

Так, платники Центрального управління протягом грудня 2023 року спрямували до загального фонду держбюджету 2,9 млрд грн податку з доходів фізичних осіб із заробітної плати. Порівняно з показником 2022 року надходження ПДФО зросли в 1,4 раза, або на 0,9 млрд гривень.   

За минулий  рік надходження ПДФО становили 22,5 млрд гривень. Цей показник на 3,8 млрд грн, або на понад 20 відсотків більший у порівнянні з періодом січень - грудень 2022 року.

Дякуємо великим платникам за фінансову підтримку держави!

Джерело: Центральне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків

Рубрика: Оподаткування/ПДФО

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДФО»