• Посилання скопійовано

ДФСУ про стан виконання вимог ПКУ щодо розблокування ПН/РК

ДФСУ повідомила, що станом на 01.12.2017 р. відмовлено в реєстрації 44,8 тис. податкових накладних. З них 35,1 тис. вже розблоковано

ДФСУ про стан виконання вимог ПКУ щодо розблокування ПН/РК

ДФСУ повідомила, що станом на 1 грудня 2017 року Комісією ДФС з розгляду повідомлень та реєстрації податкових накладних відмовлено у реєстрації 44,8 тис. податкових накладних на суму 2,1 млрд грн.

З них на виконання вимог Закону № 2245-VII  ДФС надано на реєстрацію 35,1 тис. податкових накладних/розрахунків коригування на суму 1,6 млрд грн в ЄРПН, реєстрацію яких зупинено відповідно до пункту 201.16 ПКУ.

Станом на сьогодні зареєстровано 32,4 тис. податкових накладних/розрахунків коригування на суму 1,3 млрд грн, очікує ліміту – 2,7 тис. податкових накладних/розрахунків коригування на суму 360 млн грн.

Всього понад 7 тисячам платників податків зареєстровано накладні згідно з Законом. 

Зауважимо, що це роз'яснення ДФСУ є відповіддю на депутатське звернення Тетяни Острікової, про яке ми писали тут>>

 

Джерело: ДФСУ

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»