• Посилання скопійовано

Несвоєчасна реєстрація «касовиком» податкової накладної: що з податковим кредитом?

ДФСУ розглянула питання щодо термінів, протягом яких може бути включена до складу ПК сума ПДВ, зазначена у податковій накладній, якщо така податкова накладна зареєстрована в ЄРПН з порушенням терміну її реєстрації платником, який застосовує касовий метод податкового обліку

Несвоєчасна реєстрація «касовиком» податкової накладної: що з податковим кредитом?

ДФСУ у листі від 15.01.2018 р. №150/6/99-99-15-03-02-15/ІПК зазначила, що з 03.12.2017 р. суми ПДВ, зазначені у податковій накладній/розрахунку коригування, які були зареєстровані в ЄРПН з порушенням строку реєстрації, можуть бути включені до складу податкового кредиту того податкового (звітного) періоду, у якому вони зареєстровані в ЄРПН, але не пізніше ніж через 1095 календарних днів з дати складення податкових накладних/розрахунків коригування до таких податкових накладних.

Це стосується і платників податку, які застосовують касовий метод.

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: ДФСУ

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»