• Посилання скопійовано

Система блокування ПН/РК запрацювала! Повідомлення ДФСУ о 15:00 23 березня

Згідно з повідомленням ДФСУ, роботу ЄРПН та деяких електронних сервісів в ІТС «Електронний кабінет» відновлено. Водночас податківці оприлюднили перелік кодів товарів та послуг для моніторингу ризиковості здійснення операцій

Система блокування ПН/РК запрацювала! Повідомлення ДФСУ о 15:00 23 березня

Усі очікували, що стартом роботи системи блокування ПН/РК буде 22 березня 2018 року (згідно з постановою КМУ від 21.02.2018 р. №117).

Податківці почали готуватися до цього ще з 20 березня. З 23:00 цього дня і до 10:00 22 березня проводилися технологічні та регламентні роботи в автоматизованих системах ДФС. Відповідно роботу ЄРПН та деяких електронних сервісів для платників ПДВ в ІТС «Електронний кабінет» було тимчасово припинено. Хоча фактично зареєструвати ПН/РК було неможливо ще на початок 23 березня.

І ось о 15:00 23 березня ДФСУ повідомила про відновлення роботи ЄРПН та деяких електронних сервісів в ІТС «Електронний кабінет» з урахуванням положень постанови №117.

У цьому повідомленні ДФСУ також опублікувала, узгоджені з Мінфіном:

Звертаємо увагу, що поки що немає інформації щодо затвердження нових форматів Таблиці даних та Повідомлення. Про її появу повідомимо додатково.

 

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»