• Посилання скопійовано

Реєстраційний ліміт правонаступника реорганізованого платника ПДВ формується по-новому

З 19.08.2021 р. в автоматичному режимі функціонує доопрацьоване програмне забезпечення в частині обчислення в CЕА ПДВ показника SНакл платника, реорганізованого шляхом приєднання, злиття, перетворення. Цей показник використовується під час обрахунку суми SНакл правонаступника такого платника податку

Реєстраційний ліміт правонаступника реорганізованого платника ПДВ формується по-новому

З метою доведення до відома платників інформації про можливість збільшення суми податку, на яку платник податку має право зареєструвати податкові накладні, правонаступника реорганізованих підприємств, Головне управління ДПС у Кіровоградській області інформує.

Сума податку, на яку платник податку має право зареєструвати податкові накладні та/або розрахунки коригування (далі - SНакл ) в Єдиному реєстрі податкових накладних (далі – ЄРПН) платника, реорганізованого шляхом приєднання, злиття, перетворення, сформована на момент державної реєстрації припинення юридичної особи, використовується під час обрахунку суми SНакл правонаступника такого платника податку.

Починаючи з 19.08.2021 в автоматичному режимі функціонує доопрацьоване програмне забезпечення в частині обчислення в системі електронного адміністрування податку на додану вартість показника SНакл платника, реорганізованого шляхом приєднання, злиття, перетворення, сформована на момент державної реєстрації припинення юридичної особи, використовується під час обрахунку суми SНакл правонаступника такого платника податку (лист ДПС України від 28.08.2021 №19621/7/99-00-18-03-04-07).

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: ДПС у Кіровоградській області

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»