• Посилання скопійовано

Увага! Зареєструвати ПН та РК в ЄРПН 30, 31 грудня та 1 січня не вийде: сервіси ДПС будуть недоступні

В інформаційно-комунікаційних системах ДПС у період з 30 грудня 2023 року по 1 січня 2024 року проводитимуться регламентні та технічні роботи, пов’язані із закриттям року. У ці дні ЄРПН не працюватиме

Увага! Зареєструвати ПН та РК в ЄРПН 30, 31 грудня та 1 січня не вийде: сервіси ДПС будуть недоступні

Державна податкова служба України інформує, що у зв’язку із завершенням 2023 бюджетного року та початком 2024 бюджетного року, а також беручи до уваги лист Державної казначейської служби України (далі – Казначейство) від 12.12.2023 №11-06-06/23778 щодо особливостей режиму роботи системи електронних платежів Національного банку України та Казначейства, в інформаційно-комунікаційних системах Державної податкової служби України у період з 30 грудня 2023 року по 1 січня 2024 року проводитимуться регламентні та технічні роботи, пов’язані із закриттям року.

У зв’язку з цим буде обмежено приймання податкових накладних та розрахунків коригування до Єдиного реєстру податкових накладних у період з 30 грудня 2023 року по 1 січня 2024 року.

Починаючи з 2 січня 2024 року інформаційно-комунікаційні системи Державної податкової служби України, у тому числі Єдиний реєстр податкових накладних, працюватимуть у штатному режимі.

***

Читайте також:

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»