• Посилання скопійовано

За січень - лютий 2024 року сума упередженого схемного ПДВ становить 6,2 млрд грн, – Гетманцев

За січень - лютий 2024 року загалом було заблоковано 0,75% ПН від загальної кількості поданих на реєстрацію; сума упередженого схемного ПДВ становить 6,2 млрд грн

За січень - лютий 2024 року сума упередженого схемного ПДВ становить 6,2 млрд грн, – Гетманцев

За січень - лютий цього року загалом було заблоковано 0,75% податкових накладних від загальної кількості поданих на реєстрацію; сума упередженого схемного ПДВ становить 6,2 млрд грн. Про це вказав Гетманцев у своєму Телеграм-каналі.

«Адептам церкви неефективності блокування податкових накладних, «бо 90% все одно розблоковується», зранку в пʼятницю буде цікаво дізнатися, що за січень - лютий цього року загалом було заблоковано 0,75% податкових накладних від загальної кількості поданих на реєстрацію», – йдеться в його повідомленні.

Гетманцев у пості зауважив, що із заблокованих накладних було розблоковано 34,5%, з яких: 

  • 78,2% розблоковано за рішенням комісій, 
  • 17,5% автоматично розблоковано після виведення платників з ризиків,
  • 4,3% автоматично.

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»