• Посилання скопійовано

БЕБ продовжує боротися зі схемним ПДВ: результати нового розслідування

Керівник компанії, яка надає послуги у сфері відпочинку, умисно не відобразив у податковій звітності операції з відчуження рухомого та нерухомого майна на користь пов’язаного товариства та не зареєстрував відповідні ПН

БЕБ продовжує боротися зі схемним ПДВ: результати нового розслідування

Детективи Територіального управління БЕБ у Львівській області завершили досудове розслідування щодо умисного ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах директором підприємства.

Встановлено, що керівник компанії, яка надає послуги у сфері відпочинку, умисно не відобразив у податковій звітності операції з відчуження рухомого та нерухомого майна на користь пов’язаного товариства та не зареєстрував відповідні податкові накладні.

Такі дії директора призвели до ухилення від сплати податку на додану вартість на суму понад 14 млн грн.

Керівнику компанії було оголошено про підозру. Наразі детективи БЕБ забезпечили відшкодування до бюджету завданих збитків у повному обсязі. Справу скеровано до суду.

Досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 212 ККУ здійснювали детективи Теруправління БЕБ у Львівській області. Процесуальне керівництво – прокурори Львівської обласної прокуратури.

Джерело: Бюро економічної безпеки України

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»