• Посилання скопійовано

Авансовий внесок з податку на прибуток за січень — лютий 2013 року розраховують за 9 місяців 2012 року

Як слід розраховувати авансовий внесок з податку на прибуток за січень — лютий 2013 року?

Враховуючи, що дванадцятимісячний період для сплати авансових внесків визначається починаючи з місяця, наступного за місяцем, в якому визначено граничний строк подання річної податкової декларації, а за 2012 рік останній день подання декларації припадає на 11 лютого 2013 року, відповідно до положення підрозділу 4 розділу ХХ «Перехідні положення» ПКУ передбачено, що авансовий внесок за січень — лютий 2013 року слід розраховувати у розмірі, що дорівнює 1/9 частині податку на прибуток, нарахованого у податковій звітності за 9 місяців 2012 року (з декларації за три квартали 2012 року) та сплатити протягом 20 календарних днів, наступних за останнім календарним днем звітного (податкового) місяця.

Джерело: ДФС у Полтавській області

Рубрика: Оподаткування/Податок на прибуток

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Податок на прибуток»