• Посилання скопійовано

27 червня - останній день подання повідомлення про перехід на консолідований податок на прибуток

Рішення щодо сплати консолідованого податку на прибуток приймається платником податку самостійно до 1 липня року, що передує звітному, про що повідомляються податкові органи за місцезнаходженням такого платника податку та його філій

27 червня - останній день подання повідомлення про перехід на консолідований податок на прибуток

Головне управління Міндоходів у м. Києві нагадує, що відповідно до ст.152 Податкового кодексу України платник податку, який має у своєму складі філії чи відокремлені підрозділи, розташовані на території іншої, ніж такий платник податку, територіальної громади, може прийняти рішення щодо сплати консолідованого податку на прибуток.

Таке рішення приймається платником податку самостійно до 1 липня року, що передує звітному, про що повідомляються податкові органи за місцезнаходженням такого платника податку та його філій (відокремлених підрозділів). 

Термін подання повідомлення про перехід з 2014 року на сплату консолідованого податку на прибуток спливає 27 червня 2013 року.

З питань сплати консолідованого податку на прибуток Ви можете  звертатись   за   телефоном   Консультаційного   центру   ГУ  Міндоходів   у м. Києві: 461-77-00.

Джерело: Міністерство доходів і зборів України

Рубрика: Оподаткування/Податок на прибуток

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Податок на прибуток»