• Посилання скопійовано

Відображаємо в податковому розрахунку за формою №1ДФ зовнішніх сумісників

Податківці роз'яснили, що кількість зовнішніх сумісників відображається в податковому розрахунку за формою 1 ДФ в графі «Працювало за трудовими договорами»

Відображаємо в податковому розрахунку за формою №1ДФ зовнішніх сумісників

 ДПІ у Шевченківському районі м. Києва нагадує, що згідно з п. 3.1 розд.  III Порядку №4 реквізити податкового розрахунку заповнюються наступним чином, зокрема:

 - навпроти напису «Працювало за трудовими договорами» проставляється кількість працівників, які працюють за трудовими договорами (контрактами);

- навпроти напису «Працювало за цивільно-правовими договорами» проставляється кількість працівників, які працюють за цивільно-правовими договорами у звітному періоді.

Відповідно до абзацу другого ст. 21 КЗпП працівник має право реалізувати свої здібності до продуктивної і творчої праці шляхом укладення трудового договору на одному або одночасно на декількох підприємствах, в установах, організаціях, якщо інше не передбачене законодавством, колективним договором або угодою сторін.

Враховуючи викладене, кількість зовнішніх сумісників відображається в податковому розрахунку за формою №1 ДФ в графі «Працювало за трудовими договорами».

Джерело: ДПІ у Шевченківському районі м. Києва

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»