• Посилання скопійовано

Заступника міністра охорони здоров'я призначили головним санлікарем

Віктор Ляшко буде координувати дії органів держвлади, щоб організувати запобігання потрапляння на територію України коронавіруса

Заступника міністра охорони здоров'я призначили головним санлікарем

Заступника глави Міністерства охорони здоров'я України Віктора Ляшка призначили головним санітарним лікарем. Про це в ході брифінгу повідомив прем'єр-міністр Олексій Гончарук, передає РБК-Україна.

За його словами, Ляшко буде координувати дії органів державної влади, а також всіх необхідних служб, щоб якісно організувати роботу із запобігання потрапляння коронавірусу на територію України.

«Ми призначили пана Віктора Ляшка головним санітарно-епідеміологічним лікарем країни. Відсьогодні особисто ця людина буде, в тому числі координувати дії органів державної влади, всіх необхідних служб, щоб якісно організувати роботу із запобігання потрапляння на територію України цієї інфекції», – заявив він.

Нагадаємо, раніше голова комітету Верховної ради України з питань здоров'я нації, медичної допомоги і медичного страхування Михайло Радуцький заявив, що обов'язки головного санітарного лікаря України буде виконувати заступник міністра охорони здоров'я. Однак він не виключив, що посада головного санітарного лікаря може бути окрема.

Крім того, президент Володимир Зеленський створив тимчасову робочу групу з питань реформування системи охорони здоров'я. Робоча група повинна до 1 березня 2020 року проаналізувати хід реформування системи охорони здоров'я України.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»