• Посилання скопійовано

Поновлюємо на роботі мобілізованого держслужбовця: рекомендації Нацдержслужби

Нацдержслужба роз'яснила, як повернути на державну службу громадян, звільнених у зв'язку з мобілізацією

Поновлюємо на роботі мобілізованого  держслужбовця: рекомендації Нацдержслужби

Нацдержслужба України вважає, що державних службовців, які у період з 18 березня по 07 червня 2014 року були звільнені з посад у зв’язку з призовом на військову службу, потрібно поновити.

Таке поновлення здійснюється шляхом скасування наказу про звільнення та внесенням відповідного запису до трудової книжки державного службовця.

Про факт скасування наказу про звільнення роботодавець зобов’язаний повідомити працівника шляхом направлення йому за місцем реєстрації (фактичного проживання) листа із долученням копії наказу.

Окрім цього роботодавець у наказі про скасування наказу про звільнення зазначає про припинення працівником виконання посадових обов’язків у зв’язку з призовом на військову службу по мобілізації терміном на один рік з дня залишення роботи та виплату компенсації.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»