• Посилання скопійовано

Посвідка на тимчасове проживання студентам із зони АТО видається до 30 листопада

Врегульовано питання оформлення посвідки на тимчасове проживання іноземцям та особам без громадянства, що навчалися у донбасівських вищих навчальних закладах

Посвідка на тимчасове проживання студентам із зони АТО видається до 30 листопада

Кабмін постановою від 08.10.2014 р. № 572 визначив, що оформлення (продовження строку дії) і видача посвідок на тимчасове проживання іноземцям та особам без громадянства, які навчалися у вищих навчальних закладах на території проведення АТО в Луганській та Донецькій областях і строк дії посвідки на тимчасове проживання яких закінчився, здійснюється до 30 листопада 2014 року.

Оформлення здійснюється Державною міграційною службою на підставі заяви іноземця чи особи без громадянства та інших документів, встановлених Порядком оформлення, виготовлення і видачі посвідки на постійне проживання та посвідки на тимчасове проживання, за новим місцем проживання іноземців та осіб без громадянства на період їх навчання у вищих навчальних закладах, до яких вони переведені.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»