• Посилання скопійовано

За півроку ДПСУ порушила 184 кримінальні справи у сфері державних закупівель

Державна податкова служба України приділяє особливу увагу відстеженню бюджетних потоків, з метою виявлення фактів розкрадань державних коштів та схем відмивання злочинно отриманих доходів в пріоритетних галузях економіки. Саме ця сфера в Україні вважається однією з найбільш корумпованих і задіяних в незаконному маніпулюванні бюджетними ресурсами.

Так, за результатами проведеної роботи у сфері державних закупівель у цьому році працівниками податкового служби складено 285 актів, висновків, в результаті чого порушено 184 кримінальні справи, у тому числі: за ст.209 КК України – 46; за предикатними злочинами – 92; за ст.212 КК України – 46.

За результатами контрольно-перевірочних заходів у сфері державних закупівель стягнуто до бюджету майже 40 млн. грн.

Рубрика: Право і відповідальність/Відповідальність, санкції і штрафи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Відповідальність, санкції і штрафи»