• Посилання скопійовано

Визначено, які суди розглядатимуть адмінсправи із зони АТО

ВАСУ визначив, які суди розглядатимуть справи, підсудні адміністративним судам, розташованим у зоні АТО

Визначено, які суди розглядатимуть адмінсправи із зони АТО

Розгляд адміністративних справ, підсудних адміністративним судам, розташованим у районі проведення антитерористичної операції, здійснюється такими судами:

– Запорізьким окружним адміністративним судом – адміністративних справ, підсудних Донецькому окружному адміністративному суду;

– Харківським окружним адміністративним судом – адміністративних справ, підсудних Луганському окружному адміністративному суду;

– Харківським апеляційним адміністративним судом – адміністративних справ, що підлягають перегляду в апеляційному порядку Донецьким апеляційним адміністративним судом.

Відповідне розпорядження Вищого адміністративного суду України видано 2 вересня 2014 року.

Нагадаємо, що згідно із Законом України «Про здійснення правосуддя та кримінального провадження у зв’язку з проведенням антитерористичної операції» територіальну підсудність справ із зони АТО визначають Голови вищих спеціалізованих судів на підставі подання Голови Державної судової адміністрації України від 22 серпня 2014 року № 8-4168/14.

Текст розпорядження ВАСУ від 2 вересня 2014 року №193 >>>

Джерело: Вищий адміністративний суд України

Рубрика: Право і відповідальність/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»