• Посилання скопійовано

Фізособи зможуть відстежувати статус митного оформлення вантажів із-за кордону

Для українців створили «Єдине вікно для міжнародної торгівлі». Воно дозволить переглядати статус митного оформлення міжнародних поштових та експрес-відправлень

Фізособи зможуть відстежувати статус митного оформлення вантажів із-за кордону

Державна митна служба України розповідає, що «Єдине вікно для міжнародної торгівлі» – це сервіс не лише для учасників зовнішньоекономічної діяльності, але і для громадян.

Саме для них додано нову функцію перегляду статусу митного оформлення міжнародних поштових та експрес-відправлень – https://cabinet.customs.gov.ua/post.

Користувачі можуть швидко отримати статус проходження посилки на митниці, вказавши її номер. Якщо ж користувач увійде до Особистого кабінету і додатково вкаже ту адресу електронної пошти, яку він надав оператору або відправнику, то матиме можливість бачити повний протокол проходження посилки через процес митного оформлення.

Джерело: Державна митна служба України

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»