• Посилання скопійовано

З 1 січня копії фіскальних чеків та кожний Z-звіт необхідно відправляти до органів ДФС

З 1 січня наступного року всі електронні контрольно-касові апарати (ЕККА) повинні відправляти копії кожного фіскального чека та кожний Z-звіт до органів ДФС

З 1 січня копії фіскальних чеків та кожний Z-звіт необхідно відправляти до органів ДФС

Відповідно до вимог Закону України від 04.07.2013 №406-VII набирає чинності нова редакція п.7 ст.3 Закону України від 06.07.1995 №265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг».

ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві повідомляє, що з 1 січня наступного року всі електронні контрольно-касові апарати (ЕККА) повинні відправляти копії кожного фіскального чека та кожний Z-звіт до органів ДФС.

Так, згідно зі змінами до Закону України №265 з 01.01.2015 набуває чинності така вимога:

«Суб'єкти господарювання, які використовують реєстратори розрахунковий операцій (крім електронних таксометрів, автоматів з продажу товарів (послуг) та реєстраторів розрахункових операцій, що застосовуються для обліку та реєстрації операцій з купівлі-продажу іноземної валюти) повинні подавати до органів державної податкової служби по дротових або бездротових каналах зв'язку електронні копії розрахункових документів і фіскальних звітних чеків, які містяться на контрольній стрічці в пам'яті реєстраторів розрахункових операцій або в пам'яті модемів, які до них приєднані».

На виконання вимог, що набирають чинності з 01.01.2015 р., виробниками РРО по тих моделях ЕККА, в яких непередбачено вказані функції,  розробляються та будуть внесені до реєстру РРО нові версії ЕККА. Після того, як нові версії будуть включені до реєстру РРО, користувачам потрібно звернутися до центру сервісного обслуговування для доопрацювання.

Джерело: ДПІ у Голосіївському районі м. Києва ДПС

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»