• Посилання скопійовано

Мінагропрод запропонував встановити мінімальні ціни на цукор

Мінагропрод запропонував знизити обсяг виробництва цукру для внутрішнього ринку і залишити незмінним ціновий мінімум для цукру і буряку

Міністерство аграрної політики і продовольства України запропонувало встановити на 2012/2013 маркетинговий рік (у період з 1 вересня 2012 р. до 1 вересня 2013 р.) граничний розмір квоти постачання цукру на внутрішній ринок (квота «А») обсягом 1833 тис. тонн, що дещо менше 1860 тис. тонн, установлених на 2011/2012 м. р. Про це йдеться у відповідному проекті постанови КМ, розробленої Мінагропродом, текст якої розміщено на сайті відомства.

Також пропонується залишити незмінними мінімальні ціни на цукор білий кристалічний і цукровий буряк фабричний — 4925,14 грн/т і 339,85 грн/т.

Нагадаємо, у сезоні 2011/2012 Україна провела 2,33 млн тонн бурякового цукру при внутрішній потребі продукту на рівні 1,8 — 2 млн тонн.

 

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»