• Посилання скопійовано

Строк опрацювання Казначейством підтвердних документів починається з дати, вказаної у полі «Одержано»

Роз'яснено порядок реєстрації та обліку бюджетних зобов'язань розпорядників бюджетних коштів та одержувачів бюджетних коштів в органах Держказначейської служби

Строк опрацювання Казначейством підтвердних документів починається з дати, вказаної у полі «Одержано»

Держказначейська служба у листі від 01.04.2014 р. № 17-08/330-7463 зазначає, що підтвердні документи, надані розпорядником бюджетних коштів, опрацьовуються органом Казначейства України:

- за захищеними видатками, які не потребують проведення процедур закупівель, - протягом 1 операційного дня;

- за захищеними видатками, які потребують проведення процедур закупівель (крім капітальних видатків), - до 3 операційних днів;

- за іншими поточними видатками, крім захищених, - до 3 операційних днів;

- за капітальними видатками - до 5 операційних днів.

Відлік строку опрацювання підтвердних документів органом Казначейства України починається з дати, вказаної у полі "Одержано Державною казначейською службою України (органом Державної казначейської служби України)" Реєстру та/або Реєстру фінансових зобов'язань, враховуючи день подання Реєстру та/або Реєстру фінансових зобов'язань.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»